sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pesänrakennusta

Ensimmäinen viikko mammalomaa on vierähtänyt järjestellen paikkoja ja valmistellen tulevaa. Eilen sain vihdoin tyhjättyä entisen "toimistolipaston" ja täytettyä sen vauvan tarvikkeilla. Jes! 

Tuo järjestely ei näköjään olekaan meikäläiselle niin yksinkertaista, vaan vaatii monen päivän tai jopa viikon sulattelua ja järkeilyä. 



Ensiksi tuli miettiä, että mihin ne kaikki toimistotavarat laitetaan? No, olkkarin kirjahyllyyn sitte vissiin jotenkin. No, sitä varte piti tietenkin tuunata yks pikkulokerikko ja kävästä Ikeassa hakemassa kaikenmaailman piensäilytyskamaa. Tämän jälkeen alkoi se armoton pikkusälän, lippujen ja lappujen inventointi. Melkein aloin myös laittamaan hyllyn kirjoja järjestykseen. En vain vieläkään osannut päättää, että väri- vai kokojärjestykseen. Siinäpä vasta pulma. 

Seuraavaksi piti järkeillä. että mihinkäs ne kaikki vauvanvaatteet, joita on säilytetty lipaston laatikoissa, laitetaan? No, ei muuta kuin järjestelemään lipaston vieressä olevaa liinavaatekaappia. Vielä kun päätin samantien pestä ja silittää kaikki olemassa olevat vauvan vaatteet. (Äite sai iskostettua päähäni ajatuksen, että kyllä, ne vaattet on ihan pakko myös silittää. Ainakin aluksi. ) Samalla tuli pakattua niin vauvan, kuin meidänkin talvivaatteita varastoon kesäsäilytykseen. Tästä seurasi muuten myös pienimuotoista varaston järkkäilyä. 

Tästä päästäänkin siihen, että minäplikka se päätin vaatteita plärätessäni inventoida kaikki nuo pikkutyypin vaatteet. Että mitä on ja minkäki kokosta. :D Hullua, ainou! Mutta on meinaan hieno tilasto. Ehkä teen siitä oikein exeltaulukon! ;)  Nyt olen kuitenkin jonkinlaisessa käsityksessä siitä, mitä meiltä löytyy ja mitä vielä ehkä voisimme tarvita. 

Noita vaatteita kyllä tuntuu olevan, mutta silti kauppareissulla hypistelin näitä varmaan tunnin verran ja vain huokailin. Myös nämä ruotsalaisen Camilla Lundstenin Lindexille suunnittelemat kuosit ovat hauskoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti